Yolotanker

Nog een streekproduct! Toen DJ Yolotanker zijn eerste twee singles uitbracht, een “foie gras- remix” van Christoff’s 'Onze Vader ' en ‘#AMEN’, stond het world wide web even stil om te bekomen. De tunes en de muziekclips werden een instant internetfenomeen. Sindsdien reist Herentalsenaar Yorrick Lodewyckx onder de naam DJ Yolotanker de wereld rond en serveert hij enkel nog de beste classics, sing-along en polonaizes, met een flinke portie hardstyle.

DJ Yolotanker is ook een begrip bij Studio Brussel waar hij op een bijna dagelijkse basis zijn epische remixes in de ether jaagt. Ook (o)pa en (o)ma leerden hem intussen kennen via de remixes tijdens het slot van het TV -programma ‘Van algemeen nut’ van Steven Van Herreweghe.

 

DJ Yolotanker slaagt erin om remixen te maken door het verbouwen van tracks van Ingeborg, Bazart, Toto, en ga zo maar door. Hij laat zelfs de enige echte Balthazar Boma van FC De Kampioenen opdraven in een nationaal volkslied, ter ere van rode duivel Jan Vertonghen. Hilarisch en legendarisch!

 

 

Hoofdzetel  VZW De Markt Fietst - Mikhoeve 27 - 2270

herentalsfietstfeest@gmail.com

website: www.icommunicate.be